250,00 excl BTW
  250,00 excl BTW
KARAOKESET GROOT
De grote karaokeset bestaat uit een karaokespeler met mengtafel, 2x 400 watt speakers, een 1.000 watt subwoofer, en twee LED tv's op truss statief.

Deze set is geschikt voor circa 150 gasten. U kunt op deze set ook uw laptop aansluiten om muziek van af te spelen zodat u deze set ook kunt gebruiken voor tussen het karaoke zingen door!

Aantal karaoke titels 1.000
Geschikt voor aantal gasten tot 250
Zelf Nodig Uw enthousiastme
Microfoons 2 draadloze microfoon
Geluid 2x 400 & 1.000 watt
Televisie 2x LED tv 32" aan truss statief
Extra Beamer / Extra TV Optioneel. Er zijn 2 aansluitingen voor extra tv's of beamer
Rookmachine Optioneel
Verlichting Optioneel2 Draadloze MicrofoonsBeweeg vrij door de ruimte met de 2 draadloze microfoons! Met 2 microfoons hoeft niemand alleen voor groot publiek te staan!
2 grote TV's op statiefBij de set zitten twee 32" TV's, op een statief zodat het beeld goed zichtbaar is. Op de set kunnen nog 2 extra TV's aangesloten worden zodat ook een eigen beamer of TV nog aangesloten kan worden.
Tot 250 gastenDeze karaokeset is voldoende voor een feest tot 250 gasten. De geluidsinstallatie is ook geschikt om eigen muziek of DJ-set op aan te sluiten.
Karaoke nummersOf je Nederlandstalig, Engelstalige, Top 40 of een classic wilt zingen, onze collectie van 1.000 nummers biedt voldoende keuze! Bekijk welke nummers bij deze set zitten
Karaokeset Groot


Transport kosten & mogelijkheden

De Karaokeset Groot kan uiteraard bij ons opgehaald worden. Maar je kunt deze ook laten bezorgen. Overal en door heel Nederland en België. Vanuit Tilburg rijden wij dagelijks Nederland en België door om onze klanten te voorzien van beeld-, licht-, geluid- en karaoke apparatuur.
Wanneer je de materialen door ons laat bezorgen kunnen deze ook voor u worden gebouwd. Zo heb je er helemaal geen omkijken naar. De materialen die je huurt staan compleet klaar voor gebruik, op het moment dat je dit wenst.

De transportkosten worden berekend aan de hand van de locatie waar de materialen bezorgd moeten worden. Vraag een offerte zodat wij de exacte transportkosten voor je kunnen uitrekenen.

Offerte Aanvragen inclusief transportkosten Indicatie TransportkostenPresentatie, bediening en DJ

Wij kunnen voor je ook de presentatie van de karaoke verzorgen. Of een DJ die tussen de karaoke door de gezelligste muziek draait om je feeft helemaal compleet te maken. Heb je al een DJ of presentator maar wil je iemand hebben om de techniek te doen en de karaoke nummers te starten? Ook hiervoor hebben wij technichi die tijdens het feest aanwezig kunnen zijn.

Wij rekenen hiervoor een uur tarief. Vaak kan de presentator of DJ ook de karaokeset mee nemen en opbouwen. In dat geval betaal je alleen de uren.

Onze presentatoren zijn enthousiast en moedigen je gasten aan om te komen zingen. En ze zorgen ervoor dat het juiste karaokenummer klaar staat en afgespeeld wordt. Zo wordt je karaoke feest geheel door ons verzorgd!
Wil je je karaoke feest helemaal 'af' maken? Met een DJ erbij is het feest compleet! Onze DJ's zijn ervaren en de DJ die op je feest komt wordt door ons uitgezocht op zijn/haar kwaliteiten voor het type feest en gasten.
Of wij zorgen voor een technicus. Deze bedient de karaokeset, zoekt en start de karaoke nummers, zorgt dat het geluid goed klinkt, nemen de karaoke verzoekjes in ontvangt en kunnen eventueel de mensen naar voren roepen die aan de beurt zijn om te zingen.

Wanneer wij de karaoke en/of DJ regelen kun je zelf je helemaal richten op je gasten.

Direct Offerte AanvragenOfferte Aanvragen
Vraag direct online een offerte aanvoor het huren van een Karaokeset Groot.

Het aanvragen van een offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. U ontvang van ons een prijs op maat.

Contactgegevens

Het feest

Extra diensten:

Vink hieronder eventuele extra mogelijkheden aan.
Uiteraard zijn al deze diensten optioneel.