195,00 175,00 excl BTW
195,00 175,00 excl BTW
KARAOKESET STANDAARD
Een representative karaokeset waarvoor u zelf niets hoeft te hebben.
Deze luxe karaoke set wordt geplaatst waar vandaan u meteen kan beginnen met de karaoke.
Compleet met TV, geluidsinstallatie en draadloze microfoons.2 Draadloze MicrofoonsBeweeg vrij door de ruimte met de 2 draadloze microfoons! Met 2 microfoons hoeft niemand alleen voor groot publiek te staan!
32 inch TV op statiefBij de set zit een 32" TV, op een statief zodat het beeld goed zichtbaar is. Eventueel is de set uit te breiden met een tweede TV of ook op uw eigen TV/beamer aan te sluiten.
Tot 100 gastenMet één TV en een geluidsinstallatie van 2x 400 watt is deze set voldoende voor een feest tot 100 gasten.
Karaoke nummersOf je Nederlandstalig, Engelstalige, Top 40 of een classic wilt zingen, onze collectie van 1.000 nummers biedt voldoende keuze! Bekijk welke nummers bij deze set zitten
Karaokeset Standaard
Wil jij een gezellige avond met vrienden of collega's? Dat kan! Onze karaoke set staat garant voor een avond vol plezier!

Ook is het mogelijk om het tegen elkaar op te nemen in een liedjesquiz of zangwedstrijd!
  • Gemakkelijk bedieningMet de afstandsbediening kun je gemakkelijk het nummer opzoeken dat je wilt zingen. Een professionele installatie compleet met een eenvoudige bediening, bruikbaar zonder enig technisch inzicht!
  • USB AanslutingDeze karaokeset is voorzien van een USB aansluiting zodat u behalve onze karaoke ook uw eigen (karaoke) filmpjes kunt afspelen


Transport kosten & mogelijkheden

De Karaokeset Standaard kan uiteraard bij ons opgehaald worden. Maar je kunt deze ook laten bezorgen. Overal en door heel Nederland en België. Vanuit Tilburg rijden wij dagelijks Nederland en België door om onze klanten te voorzien van beeld-, licht-, geluid- en karaoke apparatuur.
Wanneer je de materialen door ons laat bezorgen kunnen deze ook voor u worden gebouwd. Zo heb je er helemaal geen omkijken naar. De materialen die je huurt staan compleet klaar voor gebruik, op het moment dat je dit wenst.

De transportkosten worden berekend aan de hand van de locatie waar de materialen bezorgd moeten worden. Vraag een offerte zodat wij de exacte transportkosten voor je kunnen uitrekenen.

Offerte Aanvragen inclusief transportkosten Indicatie TransportkostenPresentatie, bediening en DJ

Wij kunnen voor je ook de presentatie van de karaoke verzorgen. Of een DJ die tussen de karaoke door de gezelligste muziek draait om je feeft helemaal compleet te maken. Heb je al een DJ of presentator maar wil je iemand hebben om de techniek te doen en de karaoke nummers te starten? Ook hiervoor hebben wij technichi die tijdens het feest aanwezig kunnen zijn.

Wij rekenen hiervoor een uur tarief. Vaak kan de presentator of DJ ook de karaokeset mee nemen en opbouwen. In dat geval betaal je alleen de uren.

Onze presentatoren zijn enthousiast en moedigen je gasten aan om te komen zingen. En ze zorgen ervoor dat het juiste karaokenummer klaar staat en afgespeeld wordt. Zo wordt je karaoke feest geheel door ons verzorgd!
Wil je je karaoke feest helemaal 'af' maken? Met een DJ erbij is het feest compleet! Onze DJ's zijn ervaren en de DJ die op je feest komt wordt door ons uitgezocht op zijn/haar kwaliteiten voor het type feest en gasten.
Of wij zorgen voor een technicus. Deze bedient de karaokeset, zoekt en start de karaoke nummers, zorgt dat het geluid goed klinkt, nemen de karaoke verzoekjes in ontvangt en kunnen eventueel de mensen naar voren roepen die aan de beurt zijn om te zingen.

Wanneer wij de karaoke en/of DJ regelen kun je zelf je helemaal richten op je gasten.

Direct Offerte AanvragenOfferte Aanvragen
Vraag direct online een offerte aanvoor het huren van een Karaokeset Standaard.

Het aanvragen van een offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. U ontvang van ons een prijs op maat.

Contactgegevens

Het feest

Extra diensten:

Vink hieronder eventuele extra mogelijkheden aan.
Uiteraard zijn al deze diensten optioneel.

Vaak erbij gehuurd:

Enkele ideeën van materialen die vaak bij deze set gehuurd worden: