Alles wat je nog wilt weten over het huren bij KaraokeKoning
FAQ - Veel Gestelde Vragen


Algemene Vragen

Ja dat kun je.

Alle karaokesets zijn zo gemaakt dat u gemakkelijk de set kunt bedienen. Vaak heb jealleen de afstandsbediening nodig! De set is net zo eenvoudig te bedienen als de TV of DVD speler.

Wanneer je de set door ons laat bezorgen wordt deze gratis opgebouwd en ingesteld. Er is geen enkele technische kennis noodzakelijk.

Een karaokeset is een professionele geluidsset met een TV en/of beamer. Heb je zelf ervaring hiermee dan is het aansluiten een fluitje van een cent!

Geen ervaring? Dan adviseren wij de set door ons te laten bezorgen. De set wordt dan GRATIS opgebouwd door onze bezorger. Daar heb je vast geen omkijken naar! Wel zo fijn als je druk bezig bent met het organiseren van je feest.

Als de set opgebouwd is wordt ook de bediening uitgelegd zodat je een avondje kunt karaoke.

Als u een karaokeset wilt ophalen dan kan dit op afspraak. Er wordt altijd een tijdsvak afgesproken waarop de karaokeset kan worden opgehaald.

Omdat wij veel onderweg zijn om materialen te bezorgen en op te halen is er niet altijd iemand bij ons aanwezig.

Ophalen of terug brengen in het weekeind is ook mogelijk uiteraard.

Het is erg vervelend als je iets huurt en het ineens niet meer werkt. Zeker als dit tijdens je feest is. Wij hebben hiervoor een 24-uurs storingsnummer zodat wij u direct kunnen helpen:

24-uurs storingsdienst: (06) 28 10 73 95

Bij storingen gelieve te bellen zodat wij direct kunnen schakelen. U kunt dit nummer ook via Whatsapp of SMS bereiken voor niet dingende zaken.

Transport

Wij leveren in heel Nederland en Belgi ë. Daardoor is het helaas niet mogelijk om overal een trasporttarief voor aan te geven.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte op om de exacte transportkosten naar uw locatie te zien. Of Neem contact met ons op en geef aan waar de set bezorgd zou moeten worden. Wij kunnen het taransporttarief voor je uitrekenen.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief transportkosten, tenzij anders vermeld. Voor het transport van je bestelling bieden wij drie keuzes:

Afhalen
U kunt de materialen bij ons afhalen. Dit kan alleen op afspraak, wanneer de materialen zijn gereserveerd.

Flexibel transport
Indien wij de bestelling in de drie dagen voorafgaand aan de gebruiksdag kunnen bezorgen en in de drie dagen erna ophalen, betaal je slechts de helft van de reguliere transportkosten. Hiernaast dient de offerte drie dagen van te voren akkoord te zijn. Op deze manier kunnen wij diverse transporten combineren en dit voordeel delen we graag met jou. Onze planning laat je weten op welke dag we tussen 8 en 17 uur zullen komen. Zon- en feestdagen worden niet meegerekend.

Transport op afspraak Wij bezorgen de materialen op de door jouw gewenste datum en tijd. Dit kan overdag zijn, maar uiteraard ook in de avond of nacht. Zowel in het weekeind als door de week. Het tarief is afhankelijk van uw wensen.

Al onze karaokesets worden bij u afgeleverd en opgebouwd. Bij afleveren heeft u dus geen omkijken naar het de opbouw.

Kiest u er voor om de set weer door ons op te laten halen? Dan bouwen wij de set ook weer af.

Als wij de set voor u hebben opgebouwd wordt de bediening uitgelegd. Je kunt de set bedienen zonder enige technische kennis.

Onze Karaokesets

Nee, al onze karaokesets werken digitaal. Heel simpel het nummer van je keuze zoeken via de afstandsbediening en het nummer wordt afgespeeld vanaf de karaoke speler.

Bij ons heb je nooit last van beschadigde DVD's of nummers die overslaan!

Ja, uiteraard kan dit! Op al onze karaoke sets zit een USB aansluiting. Zet de video van je keuze op een USB stick en je kunt hem direct afspelen op onze karaokeset.

Tip: Je kunt ook muziek of foto's op je USB stick zetten en deze afspelen op de karaokeset. Zo heb je gezellige sfeerfoto's of achtergrond muziek voordat de karaoke begint.

Geen probleem! Via USB-stick kun je MP3 muziek afspelen op iedere karaokeset.

Wil je een laptop of iPad aansluiten? Geef dan vooraf even aan dat je dit wilt. Wij zorgen dat de juiste aansluit kabel bij de set zit.

Uiteraard kan dit ook. De karaokesets die op onze website staan zijn combinatie's van diverse onderdelen. Zo samengesteld dat je een complete set hebt.

Wil je alleen een speler, of liever meer of minder TV's, een grotere geluidsset of iets helemaal anders? Neem contact met ons op en wij maken een passende offerte.

Dat is lastig. We kunnen helaas niet zomaar een nummer toevoegen. Wij moeten hiervoor een licentie kopen om het nummer te mogen gebruiken in de verhuur en dit is erg duur. Wanneer je zelf dit karaokenummer zou kopen is het vaak maar enkele euro's.

Hoe lossen we dit dan op? Op alle karaokesets zit een USB aansluiting. Via www.karaokenummers.nl kun je het nummer van je keuze zoeken en downloaden. Zet het op USB stick en speel het nummer af op de karaokeset. En zo heb je het karaokenummer ook om vooraf te oefenen en achteraf na te genieten!

Nee helaas niet. Wij moeten voor de karaoke nummers bij de sets die we verhuren een licentie kopen en dit is erg duur. Daarom hebben wij gekozen voor een systeem waarbij we een kwalitatieve lijst hebben samen gesteld met 1.000 karaokenummers. Deze worden regelmatig aangevuld met actuele muziek.

Iedere karaokeset bevat de zelfde collectie met nummer. Zowel Nederlandstalig als Engelstalig. En van nummers uit de jaren '60 tot de actuele top 40. Nummers leuk voor volwassenen en liedjes speciaal voor kinderen. En uiteraard enkele kerst klassiekers.

Onze set heeft voor ieder wat wils! Bekijk onze karaokelijsten.

Wanneer je zelf dit karaokenummer zou kopen is het vaak maar enkele euro's.

Op alle karaokesets zit een USB aansluiting. Via www.karaokenummers.nl kun je het nummer van je keuze zoeken en downloaden. Zet het op USB stick en speel het nummer af op de karaokeset. En zo heb je het karaokenummer ook om vooraf te oefenen en achteraf na te genieten!

Presentatie, bediening en DJ

Geen enkel probleem! Wij kunnen voor je ook de presentatie van de karaoke verzorgen.

Wij rekenen hiervoor een uur tarief voor de presentatie. Vaak kan de presentator ook de karaokeset mee nemen en opbouwen. In dat geval betaal je alleen de uren.

Onze presentatoren zijn enthousiast en moedigen je gasten aan om te komen zingen. En ze zorgen ervoor dat het juiste karaokenummer klaar staat en afgespeeld wordt. Zo wordt je karaoke feest geheel door ons verzorgd!

Uiteraard is deze dienst afhankelijk van de beschikbaarheid van onze presentatoren. Wanneer je een offerte aanvraagt voor het huren van een karaokeset kun je aangeven dat je de presentatie door ons wilt laten verzorgen. Wij gaan dan gelijk rond bellen om te zien of er een presentator beschikbaar is!

Behalve presentatoren en technici hebben wij ook DJ's die uw feest compleet kunnen maken!

Wil je je karaoke feest helemaal 'af' maken? Met een DJ erbij is het feest compleet! Onze DJ's zijn ervaren en de DJ die op je feest komt wordt door ons uitgezocht op zijn/haar kwaliteiten voor het type feest en gasten.

Wij hebben technici die tijdens de karaoke avond erbij kunnen zijn. Ze bedienen de karaokeset, zoeken en starten de karaoke nummers, zorgen dat het geluid goed klinkt, nemen de karaoke verzoekjes in ontvangt en kunnen eventueel de mensen naar voren roepen die aan de beurt zijn om te zingen.

Wanneer wij de karaokeset bedienen kun je zelf je helemaal richten op je gasten. Ideaal om geen omkijken naar de karaokeset te hebben.

Heb je zelf iemand die de karaoke presenteert? Zorg dat je presentator zich helemaal op het entertainen van je gasten kan richten, en laat onze technici het werk doen om te zorgen dat de karaoke goed verloopt. Heeft u nog geen presentator? Ook hiervoor kunnen wij zorgen.

Zoek de karaokeset van uw voorkeur uit op onze website en geef bij de offerte aanvraag aan dat u een technicus wilt. Wij zullen dan een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Ondanks dat karaoke erg leuk is, en geen enkel feest compleet is zonder karaoke, doen we er niet moeilijk over als u dit niet wilt. En kunnen we gewoon uw feest maken met apparatuur en DJ.

Als u interesse heeft hierin en de mogelijkheden wilt weten, neem dan contact met ons op via info@karaokekoning.nl of telefonisch op (013) 711 30 72.

Huren bij KaraokeKoning

Wanneer je via de website een offerte aanvraagt plaatsen we de materialen voor je in optie. Dit wil zeggen dat we de materialen voor je achter houden en niet aan iemand anders verhuren.

Als je de offerte hebt ontvangen kunnen we dus garanderen dat de materialen beschikbaar zijn. Hoelang we dit kunnen garanderen staat in de offerte en is afhankelijk van de tijd tussen de offerte aanvraag en de verhuur datum.

Als binnen de tijd dat de materialen in optie staan de offerte wordt bevestigd worden de materialen definitief gereserveerd en is uw order geplaatst.

Alle genoemde prijzen zijn dagprijzen. Dat wil zeggen dat je de artikelen één dag kunt gebruiken. Wel is het zo dat je in het algemeen de materialen een dag eerder kunt laten bezorgen/ophalen en een dag later kunt laten ophalen/retourneren(zon- en feestdagen niet meegerekend). Op die manier heb je ruim de tijd om jouw evenement of feest op te bouwen.

Wil je de materialen langer dan één dag gebruiken, dan hanteren wij voor elke extra dag een toeslag. Wanneer je een offerte aanvraagt geeft dan aan hoe lang je de materialen wilt gebruiken en wij berekenen hier de prijs op.

Je kunt op onze website vrijblijvend een bestelling plaatsen. Je zit dan nergens aan vast. Vervolgens ontvang je een op maat gemaakte offerte via e-mail.

Wanneer u de bestelling heeft bevestigd kunt u deze niet meer kosteloos annuleren.

Betaling

Particulier
Bij KaraokeKoning kun je altijd een offerte vooraf. Wanneer je de offerte bevestigd kun je via iDeal direct afrekenen.
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de set contant af te rekenen als deze wordt afgeleverd.

Zakelijk
Zakelijke klant en bestel je voor het eerst? Je krijgt van ons een factuur welke 5 werkdagen voor het feest moet zijn betaald, of je kunt via iDeal betalen.

Ik huur vaker bij jullie, kan het op factuur? Als je vaker materialen bij ons huurt kunnen wij ook op rekening leveren. De eerste orders gaan echter altijd op vooruitbetaling.

Alle prijzen worden zowel overal inclusief als exclusief BTW vermeld.

Wij vragen aan iedereen die goederen bij ons huurt, zich te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs en/of id-kaart).

Je moet je zowel legitimeren bij het ophalen van de materialen, als wanneer wij de materialen komen bezorgen. We willen graag weten bij wie we de spullen achter laten.

Er zal door ons een kopie worden gemaakt van het legitimatiebewijs. Na afloop van de huur periode kun je dit kopie aan ons terug vragen, anders zal deze uiteraard worden vernietigd.

Indien je een borg moet betalen kun je het bedrag terug vinden op je orderbevestiging.

Productaanbod

Wij hebben het breedste assortiment aan karaoke van Nederland. Indien je toch niet kunt vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen proberen te vinden wat je zoekt.

Dit kun je online niet zien. Dit komt omdat de beschikbaarheid soms tot op het uur gepland moet worden.

Je kunt gewoon een offerte aanvragen voor je nodig hebt. Wij bekijken de beschikbaarheid en reageren zo snel mogelijk. Indien wij bepaalde artikelen niet kunnen leveren nemen wij hierover tijdig contact met je op en zullen we zoeken naar een alternatief.