55,00 excl BTW
  55,00 excl BTW
KARAOKE APPARAAT MET 2 MICROFOONS
Een kleine karaokeset, leuk om aan te sluiten op uw eigen TV en geluidsintallatie. Ideaal voor kleine groepen, op feesten in caf?s en clubhuizen of om aan te sluiten op een los te huren PA of DJ set. Voor deze set geldt dat de aanbiedingsprijs alleen geldig bij afhalen of bezorging zonder aansluiten.

Aantal karaoke titels Ruim 1.000
Geschikt voor aantal gasten 2
Zelf Nodig Geluidsinstallatie, TV / beamer
Microfoons 2 bekabelde microfoons
Lichteffecten Geen
Geluid Geen
Televisie Geen
Meegeleverde karaoke lijsten 2
Aantal GRATIS tafelsets 5Karaoke apparaat met 2 microfoons


Transport kosten & mogelijkheden

De Karaoke apparaat met 2 microfoons kan uiteraard bij ons opgehaald worden. Maar je kunt deze ook laten bezorgen. Overal en door heel Nederland en België. Vanuit Tilburg rijden wij dagelijks Nederland en België door om onze klanten te voorzien van beeld-, licht-, geluid- en karaoke apparatuur.
Wanneer je de materialen door ons laat bezorgen kunnen deze ook voor u worden gebouwd. Zo heb je er helemaal geen omkijken naar. De materialen die je huurt staan compleet klaar voor gebruik, op het moment dat je dit wenst.

De transportkosten worden berekend aan de hand van de locatie waar de materialen bezorgd moeten worden. Vraag een offerte zodat wij de exacte transportkosten voor je kunnen uitrekenen.

Offerte Aanvragen inclusief transportkosten Indicatie TransportkostenPresentatie, bediening en DJ

Wij kunnen voor je ook de presentatie van de karaoke verzorgen. Of een DJ die tussen de karaoke door de gezelligste muziek draait om je feeft helemaal compleet te maken. Heb je al een DJ of presentator maar wil je iemand hebben om de techniek te doen en de karaoke nummers te starten? Ook hiervoor hebben wij technichi die tijdens het feest aanwezig kunnen zijn.

Wij rekenen hiervoor een uur tarief. Vaak kan de presentator of DJ ook de karaokeset mee nemen en opbouwen. In dat geval betaal je alleen de uren.

Onze presentatoren zijn enthousiast en moedigen je gasten aan om te komen zingen. En ze zorgen ervoor dat het juiste karaokenummer klaar staat en afgespeeld wordt. Zo wordt je karaoke feest geheel door ons verzorgd!
Wil je je karaoke feest helemaal 'af' maken? Met een DJ erbij is het feest compleet! Onze DJ's zijn ervaren en de DJ die op je feest komt wordt door ons uitgezocht op zijn/haar kwaliteiten voor het type feest en gasten.
Of wij zorgen voor een technicus. Deze bedient de karaokeset, zoekt en start de karaoke nummers, zorgt dat het geluid goed klinkt, nemen de karaoke verzoekjes in ontvangt en kunnen eventueel de mensen naar voren roepen die aan de beurt zijn om te zingen.

Wanneer wij de karaoke en/of DJ regelen kun je zelf je helemaal richten op je gasten.

Direct Offerte AanvragenOfferte Aanvragen
Vraag direct online een offerte aanvoor het huren van een Karaoke apparaat met 2 microfoons.

Het aanvragen van een offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. U ontvang van ons een prijs op maat.

Contactgegevens

Het feest

Extra diensten:

Vink hieronder eventuele extra mogelijkheden aan.
Uiteraard zijn al deze diensten optioneel.