013 711 30 72   06 28 10 73 95 (storing / spoed)

Karaoke bij u thuis bezorgd

Karaoke bij u thuis bezorgd

Brengen, uitleg geven, installatie en weer ophalen. Bij KaraokeKoning kan het allemaal!

Al onze apparatuur kunt u bij ons afhalen op ons adres:
Van Coehoornhof 41
5025 DM, Tilburg

Echter kan alle apparatuur ook worden afgeleverd bij u, geinstalleerd, uitegelegd en weer opgehaald. Alles geheel naar uw wens!


Onze karaokeset op maat (zonder speakers) en kleine losse apparatuur kunt u zelfs per post ontvangen en retour zenden! Zo kunt u veel van onze apparatuur huren met slechts 25,- verzendkosten, heen en terug!

 

Bezorging door een van onze professionals

De apparatuur welke u huurt en bezorgd wordt, zal niet alleen worden gebracht maar ook aangesloten door ons, wij geven een korte uitleg hoe je de apparatuur werkt hoe u deze het beste kunt bedienen. Mocht u op de avond zelf een probleem hebben of iets niet meer weten dan kunt u ten alle tijde (ook midden in de nacht) ons storings nummer bellen en wij gaan dan onze uiterste best doen om het probleem op te lossen.

Wilt u weten wat de bezorgkosten zijn? Hieronder ziet u precies wat de kosten voor het bezorgen zijn, dit is dus het brengen, installeren en ophalen.

U kunt via een route planner ( b.v. http://www.anwb.nl ) uitrekenen hoeveel kilometer het is vanaf ons adres naar dat van u. Bereken altijd de afstand tussen de postcode 5025 DM en die van uzelf.

Peiling Community

Wat is jouw favoriete karaoke nummer?

Mijn Prijs Aanvraag

You have no items in your quote.

Peiling Community

Wat is jouw favoriete karaoke nummer?